La a cincea ediție, Arkadia ShortFest schimbă decorul!

În 2018 părăsim sala de utilaje a Uzinei Camexip și ne mutăm lângă plaja Corbu, Constanța.

Între 15 – 18 august, ca prin magie, șpanul metalic se transformă în nisip, lămpile cu vapori de mercur devin stele, iar zgomotul sacadat din sala mașinilor este înlocuit de strigătele pescărușilor.

Sub înaltul patronaj al Mării, festivalul promite patru zile de artă contemporană: filme de pe toate continentele, o expoziție de artă vizuală, workshop-uri, DJ-set-uri de excepție, experiențe alternative și petreceri care țin până la răsărit.

Poți să vii singur, cu partenera/partenerul, cu familia, cu animalul de companie sau cu toată gașca. Dacă vrei să dormi, găsești loc la pensiuni de patru stele, la căsuțe, la cort sau direct pe plajă! Vara asta, te invităm să te abați de la drumul asfaltat și să explorezi lumea Arkadia!

---
Primele patru ediții ale Festivalului de Film Arkadia Shorfest, desfășurat în decorul industrial oferit de Uzinele Camexip, nu au rămas fără ecou. Inițiatorii proiectului, Asociația Culturală Arkadia, au reprezentat România la festivalul de film Bristol Ecounters, în 2015, cu proiectul Encounters With Romanian Shorts.